***       Водещите вечерни новини       на 6 март 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 6 март 
Коментари Харесай

Водещите новини! Лавров: Укрепването на отношенията с ислямските страни е приоритет. ЦИК публикува образците: как ще изглеждат бюлетините


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 6 март   

 

Младата жена е починала по време на евакуация на ранени, когато колата за спешна помощ, в която е пътувала, е била подложена на обстрел от съветски бойци, които по всяка възможност са били наемници от частната формация " Вагнер ".

29-годишният парамедик Яна Рихитска, която работеше като доброволец в 93-та механизирана бригада към украинската войска, е била убита наоколо до Бахмут, заяви локалното издание " Украинска истина ".

***

Ето какво е приоритет на съветската външна политика

***

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров провокира смях със свое изявление по отношение на войната в Украйна.

„ Войната, която се опитваме да спрем, стартира против нас, употребявайки украинския народ, с цел да се навреди на Русия както в политически, по този начин и в енергиен проект “, съобщи Лавров и последвалото бе избухнал смях измежду аудиторията.

***

Назрява ли спор сред Пригожин и Шойгу?

***

СНИМКИ

Образци – по какъв начин ще наподобяват бюлетините за идните на 2 април избори.

***

Мъж от Садово, прострелял домашно куче от града, е арестуван, оповестиха от Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Вчера по обяд, при прекосяване с автомобил край частен адрес в Садово, той стрелял с ловната си пушка си против кучето на стопаните.

Животното е откарано във ветеринарна клиника в тежко положение.

От мъжа е конфискувано законно притежаваното оръжие, а по случая е стартирана инспекция за нарушаване на разпоредбите за неговото предпазване.

За проявената свирепост към кучето против стрелеца се води бързо произвеждане.

***

" След удара стопирах, с цел да оказа помощ, в случай че има по какъв начин. Имаше две девойки. Едното плачеше и повтаряше " Бързо, бързо, убихме хора ", описа очевидецът пред съда.

След това двете девойки изчезнали. Свидетелят не съумя да ги опише.

***

Илиян Тодоров има влезнала в действие присъда по дело, завършено дефинитивно от Върховния касационен съд през декември 2013 година Той е приет за отговорен и е наказан на пожизнен затвор.

Тодоров е оневинен през 2011 година, а на през 2013 година присъдата е променена от Софийския апелативен съд като е наложено наказване „ пожизнен затвор “. Впоследствие тази присъда е доказана от Върховен касационен съд, само че в това време стана ясно, че той е липсващ.

***

„ За това, което Илиян Тодоров извърши, отмъщение няма “.

Новината за задържането не е разтуха за него.

„ Неговото залавяне е урок за тези, които сега вършат безразсъдни неща - че рано или късно ще пристигна отмъщение ”, сподели още той.

***

Медицинска сестра е била нападната и намушкана с нож в 22 ДКЦ в столичния квартал " Гео Милев ".

По първични данни сестрата била нападната от мъж на 70 години. Той е арестуван, оповестиха за Novini.bg от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР